A kosarad üres!
Kosár Tovább a pénztárhoz
Kosár részösszeg: Ft
Már csak 20,000 Ft-ért kell vásárolnod és ingyen kiszállítjuk!

Ingyenes házhoz szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Athena White aromadiffúzor

Az Athena csodálatos designú , tökéletesen kialakított üvegbúrával rendelkező ultrahangos aromadiffúzor, amely szürke és rózsaszín színben érhető el.

Kitűnően illezkedik a pipere asztalra vagy parfümpolcra a hálószobánkba. Az Athena aromadiffúzor egy lágy kellemes környezetet biztosít számunkra a Led világítással ami segít a relaxációban , és segít előkészülni a tökéletes nyugalmas éjszakához.

Ez az elegáns aromadiffúzor egy igazi luxus Spa érzést nyújt Önnek ahogy szétoszlatja az Ön által választott illatot a térben, miközben különleges környezetet teremt az üvegbúrán keresztül szétszóródó árnyék mintáknak köszönhetően.

Termék jellemzői:

Világítás nélkül is üzemeltethető, így ideális éjszakai használatra
Automatikus kikapcsoló rendszerrel van ellátva, amikor vízszint egy bizonyos szint alá esik a készülék kikapcsol
Biztonságosan alkalmazható gyermekek és kisállatok mellet
Az Athena aroma diffúzor fényűző kombinációja a legkorszerűbb ultrahangos technológiának és az elegáns designnak.

Egyszerre nyújt ragyogást és megnyugvást bármely helyiségnek, egy érzéki jó közérzetet biztosítva veszélyes nyílt láng és káros füst nélkül.

Használata:

Tegyen vizet és néhány csepp illóolajat a diffúzorba, majd kapcsolja be a készüléket, és azonnal élvezheti a finom illatosított hidegpárát.
Ez a legjobb módja, hogy az illóolajokat a térbe juttassuk, anélkül, hogy felmelegítenénk, így megvédhetjük az illóolajok fontos komponeneseit.

Ha nem szeretne semmilyen esszenciális olajat használni, akkor is élvezheti a párásítás előnyeit, amely ideálisan ellensúlyozza a napjainkban sokat használt központi fűtés és légkondícionáló berendezések szárító hatását.

Műszaki jellemzők:

Termék mérete: 106,5 x 105,5 x 178 mm
Teljesítmény: 9 W
Hálózati feszültség: 15V DC
Üzemidő: kb. 5 óra
Víz kapcitás: 100 ml

Ár: 24,700 Ft