A kosarad üres!
Kosár Tovább a pénztárhoz
Kosár részösszeg: Ft
Már csak 20,000 Ft-ért kell vásárolnod és ingyen kiszállítjuk!

Ingyenes házhoz szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Filozófiánk

“A természet nyújtotta leghatásosabb gyógyító erő az aromás növenyekből nyert illóolajokban rejlik, melyek tudományos eszközökkel kimutathatóan hatnak testre és lélekre egyaránt. A tudomány oldaláról az illóolajok növénytani és biokémiai meghatározása megtörtént, energetikai rezgésük mérhető, gyógyító hatásuk bizonyított. Az illatok a tudatalatti tartományba hatolnak, befolyásolják viselkedésünket, érzelmeinket, így általuk belső világunk megbomlott harmóniája egyensúlyba hozható.”
(dr. Dominique Baudoux)

Az Aroma for You Kft. 2014 óta forgalmaz 100%-os tisztaságú, bevizsgált illóolajokat és más aromaterápiás termékeket Magyarországon.

Hiszünk abban, hogy az aromaterápiás keverékek mindennapi használatával óvjuk egészségünket és sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért. A szintetikus anyagoktól mentes, (színezékek, illatosítók és tartósítószerek) természetes alapanyagokból megalkotott készítmények ápolják és öngyógyításra is serkentik szervezetünket.

Az illóolajokból, növényi olajokból és aromavizekből készült termékek legnagyobb előnye, hogy a szervezetben nem hagynak nyomot és teljesen irritációmentes, mellékhatások nélküli kezelést tesznek lehetővé.

Az illóolajoknál és az aromavizeknél egyaránt fontos a megfelelő minőség. Ezért kizárólag olyan illóolajokat forgalmazunk, amelyek CTEO (chemotyped essential oils) jelzéssel ellátottak, azaz bevizsgáltak. Gázkromatográfiás vizsgálattal az illóolaj kémiai összetevőit meghatározták és ellenőrizték, annak érdekében, hogy biztonságosan használható legyen.

Az Aroma for You egyik célja, hogy az illóolajok használata – nem csak illatuk miatt – egyre több ember számára ismert és kedvelt alternatív megoldás legyen egészsége megőrzéséért.