A kosarad üres!
Kosár Tovább a pénztárhoz
Kosár részösszeg: Ft
Már csak 20,000 Ft-ért kell vásárolnod és ingyen kiszállítjuk!

Ingyenes házhoz szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Fizetési és szállítási feltételek

A termékek aktuális (ÁFÁ-t tartalmazó) bruttó árát a honlapon található érvényes termékkatalógus tartalmazza. A termékek ára a szállítás díját nem tartalmazza. A felmerülő szállítási költség a Vevőt terheli, ennek összege a választott szállítási mód függvényében változik.

Fizetési módok

 Online bankkártyásfizetés a termék megvásárlásakor (PayUMoney,PayPal)
 Banki előreutalás (ASG Natura Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. K&H Bank 10400164 – 50526752-51821001 bankszámlaszámára, a megrendelést követő 15 napon belül)
 Utánvétellel történő fizetés a megrendelt termék átvételekor
Eladó a Webáruházban közzétett árak változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. Ez egyben azt is jelenti, hogy a rendszer a Kosár értékét mindig az aktuális árakkal számolja. Az árak módosítása a már megrendelt és visszaigazolt termékek vételárát nem befolyásolja.
A vételár teljes kifizetéséig az Eladó az átadott termék tekintetében fennálló tulajdonjogát fenntartja. A termék tulajdonjoga a vételárnak az Eladó számláján történő jóváírásával száll át a Vevőre.

Szállítási határidő

Az Eladó által vállalt átlagos teljesítési határidő: a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül.
A termék kiszállításának megkezdéséről e-mail értesítést kap a Vevő.
A visszaigazolásban megadott szállítási határidő tájékoztató jellegű, az Eladónak a szerződés teljesítésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:220.§ (1) bekezdése értelmében 30 nap áll rendelkezésére.
Ha Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Vevőt haladéktalanul tájékoztatni, valamint Vevő által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Vevő a kiválasztott és megrendelt termékeket a megrendelésben megjelölt helyen köteles átvenni.

Szállítási módok

Vevő a megrendelés feladásakor kiválaszthatja a szállítási módot. A szállítás költségeit a Vevő köteles az Eladó részére megtéríteni.Szállítási költségen minden olyan költség értendő, amely az Eladó telephelye és a Vevő által megadott szállítási cím közötti kiszállítás kapcsán felmerül.
Ha a vásárlás bruttó értéke meghaladja a honlapon közölt aktuális értéket (Fizetési és szállítási feltételek menüpont), akkor a házhozszállítás díjmentes. A díjmentesség feltétele jelenleg minimum 25.000,-Ft rendelési összeg.
Szállítási módok
 postai út (házhozszállítás) 1990 Ft
 futárszolgálat (Pick Pack Pontra szállítás) 690 Ft
 utánvételes fizetés költsége (Pick Pack Pontra szállítás)450 Ft

A fizetési és szállítási feltételekkel kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az info@aromaforyou.hu email címre küldheti el.