A kosarad üres!
Kosár Tovább a pénztárhoz
Kosár részösszeg: Ft
Már csak 20,000 Ft-ért kell vásárolnod és ingyen kiszállítjuk!

Ingyenes házhoz szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Illóolajok minősége

Az aromaterápia az aromás  növényekben és a növényi olajokban rejlő gyógyító összetevők révén segíti elő az egyensúlyából kibillent test gyógyulását, valamint a lelki harmónia megteremtését. Az illóolajok összhangot teremtenek a test, lékek  és a szellem között, pozitívan hatnak  az érzelmekre, javítják a közérzetet és nem utolsó sorban megszépítik bőrünket. Ahhoz, hogy ezeket a hatásokat elérjük, jó minőségű, terápiás célra alkalmas illóolajat  érdemes használnunk!

Az illóolajok minőségét a termőföld, az  éghajlat, a napsütéses órák száma, a csapadék mennyisége, a tengerszint feletti magasság, a mikroklíma, illetve a szüret, begyűjtés ideje is befolyásolja. Fontos, hogy az előállítás során a lepárlás ideje és a hossza is megfelelő legyen annak érdekében, hogy az adott illóolaj tartalmazza azt a vegyületet, amellyel a terápiás hatását kifejti.

Rendkívül fontos, hogy megbízható forrásból származó, terápiás célra alkalmas, 100%- os tisztaságú és természetes, ellenőrzött kemotípusú, bevizsgált illóolajat használjunk.  Látogasd meg webshopunkat és válogass kiváló minőségű termékeink közül!