A kosarad üres!
Kosár Tovább a pénztárhoz
Kosár részösszeg: Ft
Már csak 20,000 Ft-ért kell vásárolnod és ingyen kiszállítjuk!

Ingyenes házhoz szállítás 20 000 Ft feletti vásárlás esetén

Rólunk

Habi Zsuzsanna

Feleség, édesanya és aromaterapeuta vagyok. Egy lányom és egy fiam van. Már az első várandósságom és szülésem alatt (2006-ban) is használtam illóolajokat, de szoros, azóta is tartó elválaszthatatlan kapcsolatba a második várandósságom alatt kerültem velük. Számtalan jótékony tulajdonságuk az egész családra jó hatással volt. Magam és a családom gyógyítására mindig is természetes, alternatív gyógymódokat használtam, így az aromaterápia is a mindennapjaink része lett.

2010-től egyénileg és autodidakta módon tanultam, 2012-2014 között pedig elvégeztem az Aromaterapeuta és a nemzetközi aromaterapeuta képzést a Panarom Aromaterapeuta Intézetben.

Mások és főleg a gyerekek segítése mindig is természetes volt számomra, akár tanárként (német nyelvtanár vagyok), akár barátként, akár szülőként, vagy csak egy idegenként az utcán.

Az aromaterápiát nőként és anyaként szerzett tapasztalataimat, és tudásomat felhasználva, segítem azokat, akiknek szintén fontosak a szelíd gyógymódok, a természetes hatóanyagok, és a testi-lelki harmónia. Az embert egészében – a testet, lelket és szellemet – nem különválasztva kezelem. A természetes gondoskodás számomra nem csak a mesterséges hatóanyagok kizárását, hanem a teljes odafigyelést is jelenti.

Aromaterápiás tanácsadásom, kezelésem során segítséget tudok nyújtani várandósság, szülés, gyermekágy, gyermekbetegségek, légúti megbetegedések, nőgyógyászati problémák, bőrproblémák, reumatikus fájdalmak, fog és szájüreg megbetegedései, stressz, alvászavar, energiahiány, legyengült immunrendszer esetén.

Urbán Anita

A magyarországi Panarom Aromaterapeuta Intézetben 2014-ben szereztem aromaterapueta oklevelet. Tanulmányaimat a Panarom Aromaterapeuta Intézet és a belga székhellyel rendelkező College International d’Aromatherapie közös szervezésében indított Nemzetközi Aromaterapeuta képzésén folytattam. A képzés keretein belül olyan hazai és nemzetközileg elismert aromaterapeutáktól és aromatológusoktól tanulhattam és tanulhatok, mint Feller Adrienne, Tobai Ágota valamint Dominique Baudox és Pascal Debauche.

Szenvedélyesen hiszek az illóolajok szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásában. Családom körében 2011 óta használok 100 % tisztaságú, kémiailag bevizsgált illóolajakat számos egészségügyi probléma orvoslására. Édesanyaként megtapasztalhattam, hogy a gyerekek esetében éppúgy alkalmazható az aromaterápia, mint a felnőtteknél.